Podpora hubnutí s produkty Volchem: Praktický průvodce kombinací sportovní výživy a cvičení pro efektivní snížení hmotnosti

Podle průzkumů touží zhubnout zhruba polovina Čechů. Chtěli byste se i vy dostat na svou vysněnou váhu a udržet si ji zdravým a bezpečným způsobem? Základem při hubnutí je vždy vyvážená strava a dostatek pohybu. Dobrou zprávou ale je, že na redukci hmotnosti nemusíte být sami. Můžete si přizvat na pomoc produkty na podporu hubnutí Volchem, které vám pomohou s dosažením vašich cílů.

Jaké jsou základní principy zdravého a účinného hubnutí? Dieta to není

Řada lidí má za to, že nejrychleji zhubnou díky nejrůznějším dietám. Může se samozřejmě opravdu stát, že dieta zabere a vy zhubnete několik kilogramů. Háček je ale v tom, že dietu není možné držet dlouhodobě, takže se s největší pravděpodobností kilogramy zase rychle vrátí, nebo budete mít dokonce po ukončení diety ještě o několik kilo navíc. O zdravotních následcích nemluvě.

Dietám byste se proto měli vyhnout obloukem. Jak tedy hubnout správně?

Zdravá strava a dostatečný pohyb

Pokud chcete hubnout zdravě, měli byste vsadit na vyváženou stravu bohatou na čerstvé a kvalitní suroviny a dostatek vlákniny. Klíčový je také dostatečný pitný režim, nejlépe v podobě čisté vody nebo bylinných čajů. Vyhnout byste se měli alkoholu, přidanému cukru a fast foodu.

Základem hubnutí je zdravá a vyvážená strava. 

Důležitou součástí spalování kalorií je nejen správný jídelníček, ale také pohyb. Cvičit byste měli nejlépe alespoň třikrát týdně vždy po dobu 30 až 60 minut. Pro spalování tuků je skvělý například kruhový trénink, který je kombinací posilování a dynamického kardio cvičení. Důležitou roli při hubnutí hraje i eliminace stresu a dostatek spánku. Celý proces mohou urychlit i vhodně zvolené přípravky na hubnutí.   

Jak hubnout s produkty Volchem?

Z výše uvedených informací vyplývá, že opravdu neexistuje žádná zázračná pilulka, díky které během několika dní zhubnete požadované množství kilogramů. Při hubnutí tak platí známé přísloví, že bez práce nejsou koláče, a i přípravky a doplňky stravy Volchem dokáží odvést svůj podíl práce až ve chvíli, kdy na redukci hmotnosti zapracujete stravou a pohybem vy. Jejich užívání se vám ale odmění tím, že se výsledků dočkáte rychleji. Vždy je však třeba myslet na to, že správný efekt budou mít až ve chvíli, kdy propojíte správnou výživu s dostatkem pohybu a odpočinku.

Jaké produkty Volchem vám při hubnutí pomůžou?

Doplňky stravy značky Volchem, které jsou určeny pro podporu hubnutí, je možné rozdělit do několika kategorií.

Spalovače tuků

První kategorii tvoří spalovače tuků. Ty obsahují látky ovlivňující metabolismus tuků a cukrů, díky čemuž podporují spalování tuků a hubnutí.

Princip fungování spalovačů tuků spočívá v tom, že:

  • nutí tělo zvyšovat produkci tepla, a díky tomu organismus energii čerpá z tukových zásob,
  • a zároveň napomáhají ke zvýšenému odbourávání tuku v tukové tkáni.

Spalovače tuků se liší svým složením. Přípravky Volchem jsou vyvinuty tak, aby nabídly nejúčinnější složení založené na kofeinu, synefrinu, EGCG, L-carnitinu a CLA.

Kdy brát spalovače tuků?

Spalovače tuků jsou vhodné pro všechny, kteří se snaží efektivně hubnout a dbají na dostatečný pohyb a správnou stravu. Nejlepší efekt spalovačů tuků se dostaví, pokud je užijete 30 až 60 minut před cvičením. Vzhledem k tomu, že účinnost látek může přetrvávat i 8 hodin, nedoporučuje se spalovače tuků používat na noc, mohly by vám totiž bránit v klidném spánku.

Spalovače tuků mají nejlepší efekt před tréninkem

Na co si dát v případě spalovačů tuků pozor?

Spalovače tuků byste měli vždy užívat podle pokynů výrobce a vyvarovat se nadměrné konzumace potravin, které také obsahují kofein. Nadměrné užívání kofeinu totiž může způsobovat nespavost a negativně ovlivnit kardiovaskulární funkce.

Protein na hubnutí  

Při hubnutí je vhodné sáhnout i po proteinových nápojích a koktejlech nebo proteinových tyčinkách. Pokud jste totiž v procesu hubnutí, měli byste přijmout dostatek bílkovin, ne vždy se však daří konzumovat dostatek bílkovin ze stravy. Zde přichází na pomoc právě proteinové nápoje a tyčinky.

Kdy brát protein?

Kvalitní proteinové přípravky je možné konzumovat kdykoliv během dne na doplnění požadovaného příjmu bílkovin. Během dnů, kdy cvičíte, doporučujeme konzumovat proteinové nápoje nebo tyčinky po tréninku, kdy vám pomůžou s regenerací po zátěži. Další dávku si můžete dát během dne namísto svačiny mezi jídly jako zdravou a výživnou alternativu k sladkým tyčinkám.

Náhrada stravy

Poslední kategorii produktů Volchem určenou k podpoře hubnutí tvoří náhrada stravy, která slouží jako občasná alternativa místo jednoho nebo dvou denních jídel. Náhrada stravy by neměla vyváženou stravu nahrazovat, ale může ji čas od času obohatit.

Závěr

Co můžete udělat pro to, abyste efektivně a zdravě zhubli? Zaměřte se na správný jídelníček, dostatek pohybu i odpočinku. Bez toho jednoduše nezhubnete. Pokud dodržujete zdravý životní styl, můžete redukci tělesné váhy podpořit vhodnými přípravky na hubnutí.